BEREKEN SNEL EN EENVOUDIG HOE VOORDELIG ASPIRAVI ENERGY VOOR U IS

Met behulp van deze rekenmodule kan u voor uw persoonlijke situatie snel en eenvoudig berekenen hoe voordelig uw elektriciteit bij Aspiravi Energy is.

Vul de diverse parameters zo correct mogelijk in om een getrouw beeld te bekomen van uw toekomstige energiekosten bij Aspiravi Energy.

Tariefcalculator

  • Waar woont u?
  • Uw situatie
  • Verbruik

Resultaten

Waarop moet u letten wanneer u energietarieven vergelijkt?

De vaste vergoeding en de energiekosten (inclusief bijdrage groene stroom en warmtekrachtkoppeling) zijn verschillend per energieleverancier en per tarief. Deze componenten bepalen of het tarief van Aspiravi Energy voordeliger is dan uw huidig tarief. De netwerkkosten (distributie- en transportkosten), heffingen en toeslagen worden doorgerekend door uw netbeheerder en de overheid en zijn voor alle energieleveranciers dezelfde.

Prosumententarief voor zonnepaneeleigenaars

Zonnepaneeleigenaars betalen bij Aspiravi Energy de energiekost, distributie- en transportkosten, taksen en heffingen van het elektriciteitsverbruik, de vaste jaarlijkse vergoeding en het prosumententarief, het nettarief voor zonnepaneeleigenaars met terugdraaiende teller. Dit tarief wordt aangerekend door uw netbeheerder en verschilt van netgebied tot netgebied en is afhankelijk van het vermogen van uw omvormer(s). Hoe groter het vermogen, hoe meer u betaalt voor het gebruik van het distributienet. De recente tarieven kan u terugvinden op volgende website http://www.vreg.be/nl/prosumententarief-2018.

Het prosumententarief is niet opgenomen in het factuurbedrag hieronder.

De prijssimulatie is een concrete toepassing van de prijzen vermeld op de Aspiravi-Energy-tariefkaart die geldig zijn op de datum van de prijssimulatie en dit voor een duur van 1 jaar. De weergegeven prijzen zijn BTW inclusief en houden voor particulieren rekening met 21% BTW. Indien u op latere datum een energiecontract met Aspiravi Energy ondertekent, kan reeds een nieuwe tariefkaart van toepassing zijn. De resultaten van deze simulaties geven u een prijsindicatie waarvan de accuraatheid afhankelijk is van de juistheid van de door u verstrekte gegevens: uw geschat reëel verbruik als ook uw persoonlijke gegevens (woonplaats, aantal gezinsleden, etc.). Aspiravi Energy kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onnauwkeurigheden in deze indicatieve simulatie.