Aspiravi Energy is in de eerste plaats opgericht om aan de coöperanten van Limburg wind cvba en Aspiravi Samen cvba groene elektriciteit aan een voordelig tarief aan te bieden. Uiteraard leveren we onze duurzame, lokale energie ook graag aan niet-coöperanten en kleine en grote ondernemingen.

Bij Aspiravi Energy ijveren we voor een duurzame samenleving. We kunnen dan ook een sterk aanbod voorleggen. Als particulier of onderneming kunt u via deze link overstappen. Bent u een overheidsinstantie, of een bedrijf met een verbruik van meer dan 50.000 kWh? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Coöperanten

Bij Aspiravi Energy kiezen we er voor om coöperanten voordelig van lokale en duurzame energie te laten genieten. U dient als coöperant evenwel over minstens 4 aandelen te beschikken en meerderjarig te zijn om van de voordeligste tarieven te kunnen genieten. In geval van wanbetaling nadat uw energiecontract is stopgezet, kan Aspiravi Energy de uitkering van uw dividend en/of scheidingsaandeel van uw aandelen van eerder vermelde coöperaties aanwenden om de openstaande facturen aan te zuiveren.

Bekijk tarieven

Niet-Coöperanten

Ook als niet-coöperant kan u van de groene, lokale energie van Aspiravi Energy genieten! Bereken uw prijs op basis van het Nature tarief en stap in enkele minuten over. Zo bent ook u zeker van uw aankoop van groene energie van bij ons, vanuit een economisch en maatschappelijk duurzaam oogpunt.

Bekijk tarieven

Bedrijven verbruik < 50.000 KWH

Als zelfstandige of KMO kan u uiteraard ook gebruik maken van de duurzame, lokale energie van Aspiravi Energy. Indien uw onderneming minder dan 50.000 kWh per jaar verbruikt, kan u genieten van dezelfde voorwaarden en voordelen als natuurlijke personen dankzij het Nature Tarief.

Bekijk tarieven

Overheden én Bedrijven verbruik > 50.000 KWH

Ook als overheidsinstantie of bedrijf met een groot tot zeer groot verbruik kan u beroep doen op de lokale, duurzame energie van Aspiravi Energy. Afhankelijk van uw verbruik en situatie kunnen we voor u een voorstel op maat uitwerken.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte